Stimaţi Parteneri, Dragi Prieteni ai Filarmonicii,
Avem onoarea de a anunţa decorarea Filarmonicii de Stat „Transilvania”, cu Ordinul Crucea Casei Regale a României, de însăşi Principesa Moştenitoare Margareta, în cadrul unei ceremonii menite să pună în valoare activitatea mai multor personalităţi marcante ale vieţii publice, precum şi o serie de instituţii culturale şi de învăţământ din România şi Republica Moldova.
Filarmonica de Stat „Transilvania” este onorată să primească această decoraţie, muzicienii noştri merită din plin această distincţie. Reprezentanţii instituţiei Filarmonicii vor fi prezenţi la Ceremonia de decernare, ce va avea loc miercuri, 25 martie 2015, la Castelul Peleş, fiind urmată de o recepţie pentru toţi invitaţii, în Sala de Muzică.
Această ceremonie este parte a mai multor evenimente publice, ce vor avea loc în zilele de 24 şi 25 martie, cu ocazia aniversării zilei de naştere a Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta.
Cu ocazia decernării titlului de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj – Clujean de Onoare Alteţelor Lor Regale, Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu, Corul şi Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat „Transilvania” au susţinut duminică, 22 martie, Concertul Regal de Gală, în sala Auditorium Maximum a Colegiului Academic, sub bagheta maestrului Victor Dumănescu.

Galeria foto a evenimentului este accesibilă la următorul link: http://bit.ly/1xUnTHT.

Sari la conținut